Welkom op mijn website

 

Graag wil ik me even voorstellen. Mijn naam is Jacqueline. Sinds 20 jaar ben ik werkzaam in de reguliere zorg. Daar werd ik geïnspireerd om complementaire zorg te volgen. Door middel van een workshop massage- en aromatherapie werd mijn interesse gewekt om me hierin meer  te verdiepen. Dit was voor mij meteen een “thuisgevoel”. Nadat ik vele cursussen in de massages en aromatherapie heb gevolgd werd het steeds duidelijker dat dit niet voldoende voor me was.

 

Het interesse in de Natuurgeneeskunde was een feit. Om me meer te verdiepen hierin heb ik de HBO opleiding Gezondheidstherapeut gevolgd aan de Europese Academie Natuur Geneeskunde te Maastricht.

 

Doordat men in de natuurgeneeskunde  alles met elkaar in verbinding brengt, de holistische visie, werd steeds duidelijker dat niet alleen het lichaam aandacht vraag maar ook de geest en alles wat de mens beweegt.

 

Zodoende wordt niet de ziekte behandeld maar de zieke, het zelfgenezend vermogen van de mens wordt gestimuleerd.

 

Aansluitend heb ik een studie tot Mindfulness coach gevolgd bij See True te Maastricht, hierdoor kan een handreiking gegeven worden in het proces van bewustwording. Dit is een essentieel onderdeel van het genezingsproces zodat er een innerlijke transformatie kan plaatsvinden.

 

Door bewust te zijn kom je dichter bij jezelf en vind je de innerlijke kracht.

 

 

 

Liefdevolle aandacht, mild naar jezelf zijn en niet oordelen zijn de kernpunten waarop mijn therapieën zijn gebaseerd.

 

 

Copyright 2015 |  Design by: D. Bonnie | All Rights Reserved

More Information: Mail